2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme İşlemleri

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

1. Harç yatırması gereken (ikinci öğretim - normal öğretim süresini aşmış ve ikinci üniversite okuyup harç borcu çıkan) öğrencilerin 13-17 Şubat 2017 tarihleri arasında Ziraat Bankası ATM’lerinden harçlarını yatırmaları gerekmektedir. Normal öğretim süresini aşmayan örgün öğretim öğrencileri harç yatırmayacaklardır.
  2. Ders seçimi; 13-17 Şubat 2017 tarihleri arasında (http://obs.comu.edu.tr) adresinden yapılacak olup, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında okutulacak olan I. Sınıf ve II. Sınıf dersleri aşağıda verilmiştir.
  3. II. Sınıflar ders seçimi yaparken öncelikli olarak I. Sınıf bahar yarıyılında (varsa) başarısız olduğu dersleri ve aşağıda verilen II.sınıf derslerini seçmelidirler.
  4. Ders seçme işlemlerinde, başarısız derslerin kodlarının transkriptteki ders koduyla aynı olmasına dikkat edilmelidir. Normal öğretim süresini uzatmış öğrencilerin sorularıyla ilgili olarak danışmanları ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.
  5. Ders ekleme-bırakma, geç kayıtlar ve danışman onayları 20-24 Şubat 2017 tarihinde olacaktır.
  6. Dersler 20 Şubat 2017 tarihinde başlayacak olup, soruları olan öğrencilerin danışmanları ile görüşmeleri gerekmektedir.

DANIŞMAN ÖĞRETİM ELEMANLARI

ADI SOYADI PROGRAMLAR DAHİLİ NO