Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

.

Meslek Yüksekokulumuza Başarı Durumuna Göre 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumiçi Yatay Geçiş Başvurusu yapan öğrencilerin başvuruları incelenmiş ve sonuçları aşağıya çıkartılmıştır.

Başvurusu kabul edilen öğrencilerin kesin kayıtlarını yaptırabilmeleri için 23-25 Ağustos 2021 tarihleri arasında Ezine Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Bürosuna aşağıda istenen evrakları tamamlayarak şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Kesin Kayıt İçin İstenen Evraklar

1. Fotoğraflı Nüfus Cüzdan Fotokopisi.
  2. Ders İçerikleri: Öğrencinin ayrılacağı kurumda okuduğu derslerin tanımlarını (ders içeriklerini) gösterir belge.
  3. Online başvuruda istenen belgelerin asıl suretleri (imzalı) ve online başvuru formu çıktısı.
  4. Üniversitelerinden alınan yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge.
  5. 3 adet 4.5x6,0 ebadında çekilmiş vesikalık fotoğraf
Adı Soyadı T.C. Kimlik No.  Başvuru Yaptığı Program Sonuç
Si... Ez.. De...er     58 . . . . . . . 20 Halkla İlişkiler ve Tanıtım Kabul Edildi