2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Üniversitemiz Mezuniyet Töreni

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Üniversitemiz Mezuniyet Töreni 22.06.2017 Perşembe günü saat 17:00'da Çanakkale 18 Mart Stadyumunda gerçekleştirilecektir.

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Final Sınavları sonunda mezun olacak öğrencilerimizin diplomaları törende verilecektir.İlgili öğrencilerimizin mezuniyet töreninde diplomalarını alabilmesi için izlenecek prosedür aşağıda belirtilmiştir:

1) Ziraat Bankası 18 Mart Üniversitesi Şubesindeki ÇOMÜ hesabına Diploma Kabı ücreti olarak 50 TL yatırılması,

Iban No     : TR 550001002294592104015003

2) Aşağıdaki linkten alacakları matbu İlişik Kesme Formunu ilgili birimlere imzalattıktan sonra aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte öğrenci işlerine teslim edilmesi gerekmektedir.

Mezuniyet Törenine katılacak olan öğrencilerimizin Mezuniyet İşlemleri 21-22 Haziran 2017 tarihlerinde yapılacaktır.

Mezun öğrencilerin diploma defterini imzaladan önce Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmesi gereken belgeler:

• Diploma Muhafaza Kabı ücretini yatırdığına dair Banka dekontu.
  • Öğrenci Kimliği (Kayıp ise Gazete ilanı)
  • İlişik Kesme Formu (İlgili birimlerce imzalanmış olması)

MEZUNİYET TÖRENİNE KATILMAYACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Mezuniyet törenine katılmayacak olan öğrencilerimiz bütünleme ve tek ders sınavları sonrası yukarıda belirtilen belgeler ile birlikte ilişiklerini keserek diplomalarını alabileceklerdir.

NOT: Diplomasını bir başka kişi tarafından aldıracak öğrencilerin alacak kişiye Noter Vekaleti vermeleri gerekmektedir.

Ilisik_kesme_formu.pdf