25. Yıl Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen Futbol Turnuvası Ödül Töreni

Üniversitemizin 25. Yıl Etkinlikleri kapsamında Yüksekokulumuzda düzenlenen Futbol Turnuvası ödül töreni, 17.03.2017 tarihinde rektörümüz Prof. Dr. Yücel ACER, eşi Aysun ACER, Ezine Belediye Başkanı Haluk BABAOĞLU, dekanlarımız ve meslek yüksekokulu müdürlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Turnuva, öğretim elemanlarımızın ve 100' ü aşkın öğrencimizin aktif katılımıyla eleme usulu olarak yapıldı. Bayan öğretim elemanlarımızın da katılım gösterdiği 25. Yıl Futbol Turnuvasında şampiyon takım bayan öğretim üyemiz Yrd.Doç.Dr. Gencay SAATCI'nın yönetimindeki takım oldu.

Katılan bütün sporculara ve öğretim elemanlarımıza, Katılım Sertifikası ile ilk ikiye giren takıma madalya ve kupaları; rektörümüz Prof. Dr. Yücel ACER, Ezine Belediye Başkanı Haluk BABAOĞLU, dekanlarımız ve müdürlerimizce takdim edildi.