5. Geleneksel Ezine MYO Satranç Turnuvası

5.Geleneksel Ezine MYO Satranç Turnuvası Tamamlandı

Ezine MYO Satranç Topluluğu tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen satranç turnuvası  bu kez Antalya’da düzenlenecek olan üniversiteler arası satranç turnuvasına seçme niteliğindeydi. Açılış hamlesini Çanakkale Milletvekili Sayın Ayhan GİDER’in yaptığı turnuvada oldukça çekişmeli maçlar yaşandı ve özellikle final maçı heyecan doluydu.

Erkeklerde 1.lik madalyasını Burak GÜMÜŞER elde ederken, 2.lik madalyasını Barış BAŞAY ve 3.lük madalyasını Çağlar IRMAK kazandı. Bayanlar kategorisinde ise 1.lik madalyasını Ayşegül ÇETİN, 2.lik madalyasını Melis YILMAZ ve 3.lük madalyasını Medine TOPALOĞLU oldu. Bu sonuçların ardından 1. olan öğrencilerimiz Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni temsilen üniversiteler arası satranç turnuvasına gitme hakkı kazandı. Dereceye giren öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.