Bozacada'da Çevre Temizliği Etkinliği

Yüksekokulumuz öğretim elemanları Öğr.Gör. Ayşe Sünnetçioğlu, Öğr.Gör. Övgü Demiral ve Bozcaada Belediyesi'nin destekleri ile gerçekleştirilen çevre temizliği etkinliğine, Yüksekokulumuz Turizm ve Seyahat Hizmetleri Bölümü öğrencileri ile Bozcaada Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı.

Etkinlik, Bozcaada Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Sezai Demiral’ın öğrencileri iskelede karşılaması ile başladı. Zübeyde Hanım Çay Bahçesi’nde kahvaltı ikramından sonra, Gazi Lisesi öğrencilerinin de programa dahil olması ile Beylik Koyu, Habbele, Sulubahçe Plajı ve Polente Feneri alanlarının çevre temizliği gerçekleştirildi. Etkinlik sonrasında katılım sağlayan tüm öğrencilere Ayazma restoranda sucuk ekmek ikramı yapıldı.