Çanakkale Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent TURAN'dan Yüksekokulumuza Ziyaret
     Çanakkale Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkanvekili sayın Bülent TURAN bir dizi açılışta bulunmak için geldiği Ezine İlçesinde, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokuluna da ziyarette bulundu.
     Yüksekokul Müdürümüz Yrd.Doç.Dr. Mehtap ÖZDEN'den okul hakkında bilgi alan ve öğrencileri dinleyen Bülent TURAN en kısa zamanda Ezine Meslek Yüksekokulunu tekrar ziyaret edeceğini belirtti ve okulumuzdan ayrıldı.
     Ezine Kaymakamı Ali Fuat ATİK, Ezine Belediye Başkanı Haluk BABAOĞLU, Çanakkale Gençlik  Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer USLU, Çanakkale Ak Parti İl Başkanı Erdener CAN ve Ezine Ak Parti İlçe Başkanı Fırat AKGÜN ziyarette milletvekiline eşlik etti.

139-sphd-r1.jpg
139-sphd-r2.jpg