ÇOMÜ Ezine MYO, Ulusal Süt Dünyası Dergisinde Yer Aldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu bünyesinde kurulan ve açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa VARANK, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Sayın Av. Bülent TURAN, Çanakkale Valisi Sayın Orhan TAVLI ve Çanakkale protokolünün katıldığı Süt Ürünleri Araştırma ve Duyusal Analiz Laboratuvarı; Ulusal Sütçülük Dergisi "Süt Dünyası" nın 75. sayısında da yer aldı.

Dergide bahsedildiği gibi Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile bütünleşik olarak çalışacak olan laboratuvarda süt ve süt ürünleri analizleri ile duyusal testler gerçekleştirilmektedir. Ezine MYO Müdürü Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU bu yeni laboratuvarda, sadece OSB'ye değil tüm sektöre hizmete hazır olduklarını dile getirdi.

Süt Dünyası 75. Sayısı.pdf