ÇOMÜ Sosyal Gönüllüler Topluluğu Şimdiden 9 İlimize Ulaştı

.

Ezine Kaymakamı Sayın Dr. Hacı Arslan UZAN'ın da lojistik destek sağladığı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Gönüllüler Topluluğu'nun Batman Metin Bostancıoğlu İlkokulu’ndaki minikler için bot ve Diyarbakır Çermikli Karataş Köyü İlköğretimdeki minikler için başlattığı mont kampanyaları tamamlandı.

Söz konusu kampanyalarla eş zamanlı olarak yürütülen Gaziantep Oğuzeli Taşyazı Köyü İlkokulu anasınıfındaki minikler için oyuncak toplayan üyeler bu kampanyayı da kısa sürede tamamlayarak göndermeye hazır hale getirdiler. Hediyelerini minikler için tek tek paketleyerek kargoya veren ÇOMÜ Sosyal Gönüllüleri ayrıca yürütülen farklı bir kampanya kapsamında Ezine Uluköy İlköğretim Okulu için gerekli olan boya malzemeleri Ezine Kaymakamlığı desteğiyle tedarik ettiler. Önümüzdeki günlerde yine gönüllü üyelerden oluşan bir ekip ile okul boyama çalışmalarına başlayacak olan üyeler heyecanlarını dile getirdiler.

Yeni kampanyalarda görüşmek üzere, destek verenlerimize teşekkür ederiz.