Ezine Kaymakamı Sayın Dr.Hacı Arslan UZAN'dan Ezine Meslek Yüksekokulu'na Ziyaret

.

Ezine Kaymakamı Sayın Dr. Hacı Arslan UZAN ve Ezine Gıda Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Sayın Alper ALTINOK Ezine Meslek Yüksekokulunu ziyaret ettiler. Kent, Üniversite ve OSB hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu bu görüşmede bu üçlemede daha önce yapılanlar ve bundan sonrası için yapılacaklar değerlendirildi.

Sonrasında Kaymakam UZAN, okul öğrencileriyle bir araya gelerek interaktif soru-cevap şeklinde görüşmede bulundu. Söyleşinin sonunda Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. R.Cüneyt ERENOĞLU, Kaymakam UZAN'a günün anısına hediye takdim etti.

Daha sonra Kaymakam UZAN, okulda bulunan hocalarla mini bir toplantı yaparak dilek ve temennilerini dinleyip her türlü desteğe hazır olduğunu belirtti.