Ezine Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Trakya Kariyer Fuarındaydı

.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin destekleriyle Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi paydaşlığında, 24-25 Şubat 2020'de Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi - EDİRNE'de gerçekleştirilen Trakya Kariyer Fuarına Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu olarak  katılım sağladık.

2 gün süren fuara yaklaşık 100 öğrenci 2 akademisyen ile katılım sağlayan Ezine Meslek Yüksekokulu öğrencileri fuarda düzenlenen etkinliklerden faydalandı.Öğrencilerimiz istihdam ve staj konularında fuara katılan seçkin firmalarla görüşmeler yaparak iş hayatına yönelik ilk adımlarını attılar.

Ezine Belediye Başkanlığının sağlamış olduğu kumanya ve ulaşım desteği konusunda da belediyemize ve başkanımıza teşekkür ediyoruz...