Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu

Ezine Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Örnek Proje

.

Ezine Uluköy İlköğretim okulundaki 114 öğrenci için Dr. Öğr. Üyesi Hicran Özlem ILGIN koordinatörlüğünde başlatılan bayramlık kampanyasını Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri başarıyla tamamladı. Kampanya kapsamında 9 köyden taşımalı ve Uluköy merkez olmak üzere 10 köyden toplanarak bir araya gelerek Uluköy İlköğretim’de eğitimlerine devam eden minikler üniversiteli ablalarının, abilerinin ellerinden bayramlıklarını teslim aldı.

Her bir çocuğun ismine özenle paketlenerek hazırlanan hediyeler Uluköy İlköğretim’in bahçesinde düzenlenen etkinlikle miniklere dağıtıldı. Etkinliğe Uluköy İlöğretim Müdürü Erkan ZİLELİ ve öğretmenlerinin yanı sıra Yüksekokulumuz Dr. Öğr. Üyesi Bilge ÇAVUŞGİL KÖSE ve Öğr. Gör. Övgü DEMİRAL da katıldı. Okul bahçesinde bayram sevinci yaşayan minikler Ezine Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle toplu fotoğraf çektirdikten sonra okul bahçesinde oyunlar oynadı. Okulun flama ve bayrak ihtiyaçlarının da karşılandığı kampanyada çalışan öğrencilerimiz duydukları sevinci dile getirerek daha nice projelerde çalışmak için heyecanlandıklarını dile getirdiler.

Önümüzdeki günlerde okulun boya, badana, bakım, onarım çalışmalarında da yer almak isteyen öğrencilerimiz sosyal sorumluluğun en güzel örneğini minik kardeşleriyle yaşamaya fırsat bulurken minikler için de unutulmaz bir güne şahitlik ettiler.

Kampanyada büyük bir heyecanla çalışan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.