Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu

Ezine Meslek Yüksekokulu Sektör Buluşmaları Devam Ediyor

.

Ezine Meslek Yüksekokulu Seyahat - Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölüm tarafından organize edilen Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Emel CAN, Bölüm öğretim üyeleri  Öğr. Gör. Övgü DEMİRAL, Öğr.Gör. Selda EĞİLMEZGİL Öğr.Gör. Özge BÜYÜK,  Öğr.Gör. Selin YILMAZ, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Bölüm Başkanı Dr.Öğr. Üyesi Bilge ÇAVUŞGİL KÖSE  ve öğrencilerin katılımıyla Assos Dove Hotel Resort &SPA’ya teknik gezi yapıldı.

Ezine Meslek Yüksekokulu Seyahat - Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölüm ve Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Bölüm Başkanları ve Assos Dove Hotel Resort &SPA yetkilileriyle işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Assos Dove Hotel Resort &SPA Ön Büro Müdürü Sercan BİNİCİ, F&B ve Opersyon Müdürü Hasan DUMLUP ve Aşçıbaşı Vural ATASEVER tarafından öğrencilere otelin her departmanı gezdirilerek sektör ve sektörün işleyişi,  departmanların işleyişi ve çalışma şekilleri hakkında detaylı bilgi verdi. Bilgilendirme sonunda, departman yöneticileri öğrencilerle iş ve staj görüşmeleri yaptı.