Ezine Meslek Yüksekokulu Spor, Kültür ve Sanat Etkinlikleri

.

Sportif Etkinliklerimiz

Meslek Yüksekokulumuz sportif ve rekreatif etkinliklerin gerçekleştirilebileceği kapalı halısaha, basketbol ve voleybol sahası, satranç, bocce ve masa tenisi  sahalarına sahiptir. Yüksekokulumuzda Eğitim-Öğretim dönemleri içerisinde  öğrencilerimizin sağlıklı ve zinde bir yaşam sürdürebilmeleri için düzenli fiziksel aktivite programları düzenlenmektedir. Yarışma ortamlarının oluşturulmasıyla öğrencilerimizin sosyalleşmelerine katkı sağlanmaktadır.

Peki bu mücadele ortamına girmeye, kazanmaya var mısınız?

Sanatsal ve Kültürel Etkinliklerimiz

Meslek Yüksekokulumuz Öğrencilerinin kurmuş olduğu müzik gurubu GURUP ENTALPİ, zaman zaman okulumuzda öğrencilerimiz eğlendirip sınav stresinden uzaklaştırıken, zaman zaman da sosyal sorumluluk kapsamında çocuk esirgeme kurumunda çocuklara neşe kaynağı olmuş zaman zaman da huzurevinde yaşlılarımıza moral olmuşlardır.

Gurup Entalpi yeni üyelerini bekliyor, hazır mısınız?