EZİNE MESLEK YÜKSEKOKULU TARAFINDAN HAZIRLANAN MESLEKİ EĞİTİM PROJESİ GMKA TARAFINDAN DESTEKLENDİ

.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu'nun Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Türkiye İş Kurumu Çanakkale İl Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlamış olduğu "Ezine Yöresinde Süt Ve Ürünleri Alanında İş Gücü Niteliğinin Arttırılmasına Yönelik Yenilikçi Mesleki Eğitimlerin Verilmesi" başlıklı proje Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2018 yılı Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Adı geçen proje kapsamında Ezine Meslek Yüksekokulu'nun mesleki eğitim ve araştırma altyapısına katkı sağlanması hedeflenmektedir. Ezine Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Nurcan Berber, Öğr. Gör. Dr. Dilvin İpek, Öğr. Gör. Çisem Öğe, Öğr. Gör. Haşim Katra ve Öğr. Gör. Gülşah Baruk Bulut'un da yer aldığı proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.