Ezine Meslek Yüksekokulu'nda Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
Ezine Meslek Yüksekokulu müdürlüğü görevini yürüten Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğr. Üyesi Doç.Dr. Halil Çetin 14 Nisan 2015 Salı günü yüksekokulumuz müdürlük makamında  düzenlenen tören ile görevini, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi   Eğitim Fakültesi Öğr.Üyesi  Yrd.Doç.Dr. Mehtap Özden'e devretti.

Törende Rektörümüz Prof.Dr. Yücel Acer'in yanı sıra  akademik ve idari personel de hazır bulundu.

Tören sırasında kısa bir konuşma yapan Rektör Prof.Dr. Yücel Acer, Doç.Dr. Halil Çetin'e hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Törende söz alan her iki müdür de birlik ve beraberliğin önemine dikkat çektiler. Sistemli ve uyumlu çalışmanın başarıyı da beraberinde getireceğini vurguladılar.

102-ygjz-r1.jpg

102-ygjz-r2.jpg