Ezine Meslek Yüksekokulunda İlk Kayıt Heyecanı

.

ÇOMÜ Ezine MYO’daki bölümlere 2018-2019 akademik yılında yerleştirilen öğrenciler, kayıt yaptırmaya başladı.

Okula ilk kayıt yaptıran öğrenciler, Dış Ticaret Bölümüne kaydolan Muhammed Aydin ile Rümeysa Eren oldu. Öğrencilerin kayıtları okul müdürü Doç Dr. R. Cüneyt Erenoğlu tarafından gerçekleşen törenle yapıldı. Törene okulun idari ve akademik personeli de katıldı.

Erenoğlu öğrenci alımı olarak kritik seviyenin altında hiçbir bölümün olmadığını bununda kendileri için çok sevindirici bir durum gelişme olduğunu belirterek, “ Ayrıca geçen seneye göre öğrenci alımında sıkıntı yaşayan okulumuza bağlı Süt ve Ürünleri Teknolojisi Bölümünde de hemen hemen tüm kontenjanlarını da doldurmuş durumdadır.  Bu demek oluyor ki, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin varlığı üniversitemize büyük katkılar sağlamakta ve inşallah önümüzdeki yıllarda da bunun devamını diliyoruz. Bunun dışında diğer bölümlerimiz olan Dış Ticaret, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi, Halkla İlişkiler, İşletme, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Pazarlama ve Turizm ve Seyahat Hizmetleri Bölümleri de kontenjanlarını doldurmuş durumdalar.  Öğrencilerimizin konaklamalarına ve barınmalarına bağlı geçen yıl yaşanan bazı sorunların ortadan kaldırılmasına yönelik ortak yapacağımız çalışmalarla bu problemlerin ortadan kaldırılacağını düşünüyoruz.  Biz Ezine MYO olarak kaliteli eğitim, nitelikli öğretim kadrosu ve proje bazlı 2 yıllık mesleki eğitimi için gerekli olan tüm planlamaları ve çalışmaları gerçekleştirmiş durumdayız. İnşallah 2018-2019 eğitim öğretim yılının Ezine’mize ve tüm üniversitemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.