Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu

Ezine Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coşkusu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda gerçekleştirildi.7 bin öğrencinin mezun olduğu törene; Çanakkale Vali Vekili Celil Ateşoğlu, Belediye Başkan Vekili Kamber Koç, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, İdare Mahkemesi Başkanı Güney Akçer, il protokolü, ÇOMÜ’lü idareciler, akademisyenler ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldılar. Mezun olan öğrencilerin geçit töreninin ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Çanakkale Mehteran Takımının ‘Tarihten Esintiler’ gösterisiyle devam etti.

Çanakkale 18 Mart Stadyumunda gerçekleştirilen ÇOMÜ Mezuniyet Töreni’nde Ezine Meslek Yüksekokulu mezunlarını uğurladı.

Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Nurcan Berber ve Öğr. Gör. Giray Öğe ile Bölüm Başkanları ve Öğretim Elemanlarının eşlik ettiği mezunlarımız hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar.

Müdür Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu; mezun olan öğrencileri kutlayarak kendilerine yaşam boyu sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.