Ezine Meslek Yüksekokulundan Duyuru

.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ve Yüksek Öğretim Kurulu Yürütme Kurulu kararları doğrultusunda öğrencilerin, Üniversite faaliyetleriyle ilgili olmak üzere eğitim öğretim faaliyetlerine 3 hafta ara verilmiş olup, bunun dışındaki akademik değişim programları, sosyal faaliyetler, kültürel geziler, sportif faaliyetleri, müsabaka vb önceden planlanmış olanlar dahil, tüm Üniversitenin bilgisi ve iznine tabi yurtdışı çıkışları ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmiştir.

Koronavirus tedbirleri nedeniyle verilen ara dönemde, öğrencilerimizin öğrenme süreçlerinin kesintiye uğramasının önüne geçmek üzere gerçekleştirilecek uzaktan öğretim faaliyetlerine ilişkin güncel bilgilere ulaşabilmek için Meslek Yüksekokulumuzun internet sayfasını takip edebilirsiniz.

Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü