Ezine MYO Gıda İşleme Bölümü - Erasmus + Programme İkili İşbirliği Anlaşması İmzalandı

.

Ezine Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü ile Public Vocational Training Institute of Ioannina arasında Erasmus + Programı kapsamında “Mobility for Learners and Staff – Higher Education Student and Staff Mobility” değişim anlaşması imzalandı. Bu ikili işbirliği anlaşması ile öğrencilerimiz Yunanistan’da eğitim imkanı bulabilecekler. Aynı zaman da yurt dışından gelecek olan öğrencilere de burada eğitim imkanı tanınmış olacak. Eğitimler Teorik ve Uygulamalı eğitimler şeklinde gerçekleşecektir. Bu şekilde gerek bilimsel, teknolojik, gerek kültürel anlamda öğrencilerimize büyük katkı sağlanmış olacak ve iş bulma imkanları artacaktır. Anlaşma sayesinde mezunlarımızın uluslararası alanda iş bulabilmeler de mümkün olacaktır.