Ezine MYO İşkur İşbirliği

İşkur ve Ezine Meslek Yüksekokulu  Bayramiç'te faaliyet sürdüren Tahsildaroğlu firmasına işbirliği ile öğrencilere kısmi zamanlı çalışma imkânını sağlayan İşbaşı Eğitim Programı (İEP) protokolü imzalandı. Program hakkında  İşkur İl Müdür Yardımcısı Mustafa HÖKE, İş ve Meslek Danışmanı Ahmet ÇÖLLÜ program hakkında öğrencileri bilgilendirdikten sonra Tahsildaroğlu İnsan Kaynakları Danışmanı Müdürü Erhan Erdem ve İşkur yetkilileri protokol imzaladı. Program kapsamında öğrencilere genel sağlık sigortası iş kazası ve meslek hastalığı sigortasının yanında aylık yaklaşık olarak 1000 tl'ye yakın ücret ödenecektir. Ezine Meslek Yüksekokulu  Kariyer Merkezi Komisyon Başkanı Yrd. Doç .Dr. Emel CAN '' Ezinede ki tüm firmalarımızla bu şekilde çalışmalar yaparak hem öğrencilerimize  iş imkanı hemde işletmelerimize daha nitelikli personel yetiştirilmesi konusunda çalışmalarımız devam edecektir.''dedi. Ezine Meslek Yüksekokulu  Müdürü Yrd. Doç.Dr. Mehtap  ÖZDEN '' Ünivesitemiz zaten işkur ile işbirliği içinde çalışmalar sürdürmektedir. Bu bağlamda bizlerde Ezine de gerek staj gerekse kısmi zamanlı iş imkanı sağlayan İşkur'un işgücü yetiştirme kursları kapsamında gerek işverenlere gerekse öğrencilerimize katkı sağlamaya devam edeceğiz'' dedi.

133-kzwy-r1.jpg

133-kzwy-r2.jpg