Ezine MYO Öğrencileri Ecdadıyla Buluştu.

"ÇOMÜ Öğrencileri Ecdadıyla Buluşuyor" Projesi kapsamında Ezine MYO öğrencileri Tarihi Gelibolu Yarımadasında yer alan şehitlik ve anıtlıkları ziyaret ettiler.

Her karışında onbinlerce şühedanın yattığı Gelibolu Yarımadasının ziyaret edilerek milli ve manevî ruhun yaygınlaştırılması noktasında projeyi gerçekleştirerek öğrencilerimizi ecdadlarıyla buluşturan başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Sedat MURAT'a, lojistik konusunda destek olan Ezine Kaymakamı Sayın Dr. Hacı Arslan UZAN'a ve Ezine Belediye Başkanı Sayın Güray YÜKSEL'e şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca öğrencilerimizle birlikte geziye katılarak projeye katkı sağlayan öğretim elemanları; Müdür Yardımcısı Öğr. Gör Giray ÖĞE'ye, Muhasebe ve Vergi Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özlem ELMALI'ya, Dış Ticaret Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Muhittin EKİCİ'ye, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. M. İlker GÜLCEMAL'e, Gıda İşleme Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Ezgi YIKICI'ya ve Meslek Yüksekokulumuz Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Öğretim Elemanı Öğr.Gör. Mehtap GÖKTAŞ'a da teşekkür ederiz.