Ezine MYO’da 18 Mart Zaferi Anma Programı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu’nda Çanakkale Savaşları 18 Mart Zaferi anma programı düzenlendi.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi (AÇASAM) ortaklığı ile oluşturulan Çanakkale Savaşları’nın Kültürel Mirası: “Osmanlı Türkçesi Kitap Sergisi” Ezine MYO’da sergilendi. Program Serginin gezilmesinin ardından Yrd.Doç.Dr. Ahmet Esenkaya tarafından gerçekleştirilen “18 mart Zaferi” konulu konferans ile devam etti. Programa Ezine Kaymakamı Ali İkram Tuna, Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Gürkan Irak, İlçe Emniyet Müdürü Alper Pasinli, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.R.Cüneyt Erenoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Akman, üniversite akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.