Gıda İşleme Bölümü Danışma Kurulu Toplantısı

.

Ezine Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Danışma Kurulu Toplantısı’nın birincisi gerçekleştirildi.

Toplantı yüksekokul müdürü Doç. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu'nun açılış konuşmalarıyla başladı. Doç. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu konuşmalarında akreditasyon sürecinin önemi ve bölümlere sağlayacağı katkılara değindi. Ardından, Gıda İşleme Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şehnaz Özatay  tanıtım sunumu gerçekleştirdi. Toplantıya Ezine Tarım İlçe Müdürü Ramazan Eren, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Müdürü Çağrı Oğuzhan, S.S. Geyikli Beldesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Tayfur Can, Tahsildaroğlu A.Ş. Fabrika Müdürü Zafer Adsız, Çanakkale İşkur Şube Müdürü Ayça Çakmak, Çanakkale Kosgeb Kobi Uzmanı Gökhan Yumuşak, Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Murat Zorba, Gıda İşleme Bölümü öğretim elemanlarından Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nurcan Berber, Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İpek, Öğr. Gör. Ezgi Yıkıcı ve mezun öğrenci Demet Uslu, aktif öğrencilerimizden Hacer İrem Adsız ve Berfin Sağlam katılım sağladılar. Kalite Güvencesi çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen toplantının ilki danışma kurulunda bulunan üyelerin tanışması,  akreditasyon çalışmalarının önemi, bölümün eğitim öğretim faaliyetleri, ders planları ve staj gibi konuların görüşülmesiyle sürdü. Toplantı kurul üyelerinin görüş ve önerilerini bildirmesiyle tamamlandı.