Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu

Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimiz Kaliteli Zeytin Üretimi İçin Üniversite-Sanayi İşbirliği başlıklı Proje’nin Kapanış Toplantısına Katılım Sağladı

Gıda İşleme Bölümü öğrencilerimiz, üniversitemiz Erasmus+ Programı faaliyeti kapsamında 2022 yılı Teklif Çağrısı 2. döneminde üniversite ve sanayi işbirliği süreçlerinde Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğretim üyeleri işbirliğinde hazırlanarak Türkiye Ulusal Ajansına sunulan 2022-2-TR01-KA210-VET-000091861 numaralı ve ‘Kaliteli Zeytin Üretimi İçin Üniversite-Sanayi İşbirliği’ başlıklı projenin kapanış toplantısına katılım sağladı. Toplantıda Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ŞEKER, öğrencilerimize yönelik olarak iyi bir zeytin yetiştiriciliğinin temel prensipleri, zeytinyağının kalite parametreleri, bölgemiz açısından zeytinin önemi ve zeytine ilişkin diğer önemli konularda açıklamalarda bulundu. Nazik davetlerinden dolayı Ziraat Fakültesi Dekanlığı’na çok teşekkür ederiz.