Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimiz “University-Industry Cooperation for Production of High Quality Olive Erasmus+ Projesi” Kapanış Toplantısına Davet Edildi.

Ezine Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü öğrencilerimiz ÇOMÜ, Ziraat Fakültesi Dekanlığı tarafından tertip edilen KA210-Vet University-Industry Cooperation for Production of High Quality Olive Erasmus+ Projesi’nin kapanış toplantısına katılım sağladılar. Toplantıda ilgili Avrupa Birliği Projesi kapsamında başarı gösteren Öğr. Elm. Çağlar KAYA’ya Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU tarafından Takdir Belgesi takdim edildi. Konuyla ilgili gerçekleştirilen panelde soru-cevapların ardından toplantı sona erdi. Toplantı sonrasında öğrencilerimiz ÇOMÜ Merkez Kütüphane’sini ziyaret etti.