Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimize Yönelik Teknik Gezi Gerçekleştirildi

Ezine Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şehnaz ÖZATAY ve Gıda İşleme Bölümü’ne ders vermekte olan Öğr. Elemanı Çağlar KAYA’nın koordinatörlüğünde 05.03.2024 tarihinde ÇOBİLTUM-Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne teknik gezi düzenlendi. Gezide öğrencilerimize ÇOBİLTUM personelleri tarafından birim bünyesinde bulunan birçok cihaz tanıtıldı ve çalışma prensipleri hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunuldu. Öğrencilerimiz açısından öğretici yanı yüksek geçen etkinlik, Görüntüleme ve Karakterizasyon Laboratuvarları, Kromatografi ve Zeytinyağı Analiz Laboratuvarları, Arkeometri ve Meteorit Laboratuvarları, Çevre Analiz Laboratuvarları ile Bitki, Toprak ve Su Analiz Laboratuvarları’nın gezilmesiyle son buldu.