Gıda İşleme Bölümü Teknik Gezi Düzenledi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme bölümü 2. sınıf öğrencileri, Geyikli Beldesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi katkıları ile İzmir'de 9-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen "8.Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri ve Şarap ve Teknolojileri" fuarına katıldı.

Gıda İşleme Bölümü öğrencileri, bölüm öğretim elemanı Öğr.Gör.Dr.Dilvin İPEK ile birlikte gittikleri fuarda sektörler ile ilgili bilgiler alırken üretim teknolojilerindeki yenilikler hakkında fikir sahibi oldular. Ezine Meslek Yüksekokulu öğrencileri fuar katılımı için kendilerinde destek olan Geyikli Tarımsal Kooperatifi standını da ziyaret ederek; Çanakkale İl Tarım ve Gıda ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ, Ezine ilçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ramazan Eren, Geyikli Beldesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Tayfur Can ve yardımcısı Fırat Sezgin'e teşekkürlerini ilettiler.