Gıda İşleme Bölümünden Teknik Gezi

Ezine Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü; Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı ile Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı Ezine’de bulunan Uluova Süt ve Süt Ürünleri A.Ş. ve Altınkılıç Gıda ve Süt San. Tic A.Ş.’ni ziyaret etti.

Ezine İlçe Gıda Tarım Müdürü Ramazan Eren’in katkıları ile Ezine Belediyesi’nin ulaşım imkânı sağlayarak destek olduğu teknik geziye öğrencilerin yanı sıra Ezine Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Nurcan Berber, Öğr. Gör Giray Öğe ile Meslek Yüksekokulu Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Şehnaz Özatay, Öğr. Gör. Dr. Engin Meydan, Öğr. Gör. Çisem Öğe katıldı.

Uluova Süt ve Süt Ürünleri A.Ş Genel Müdürü Mesut Baran ve Altınkılıç Gıda ve Süt San. Tic A.Ş. ortaklarından Faruk Altınkılıç işletmeler hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesini sağladı.