GMKA Projesi İmzalandı

.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2018 yılı Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında desteklenen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu'nun Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Türkiye İş Kurumu Çanakkale İl Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlamış olduğu "Ezine Yöresinde Süt Ve Ürünleri Alanında İş Gücü Niteliğinin Arttırılmasına Yönelik Yenilikçi Mesleki Eğitimlerin Verilmesi" başlıklı projenin sözleşmesi  Güney Marmara Ajansı Balıkesir şubesinde imzalandı.

Proje dosyasının GMKA Çanakkale şubesinde başta Ezine Meslek Yüksekokulu müdürü Doç.Dr.Cüneyt Erenoğlu olmak üzere proje ekibi birlikte incelenmesi ardından sözleşme 2 Temmuz Pazartesi günü Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi müdürü Çağrı Oğuzhan tarafından GMKA Balıkesir şubesinde imzalanmıştır. Projenin başta Ezine Meslek Yüksekokulu ve Ezine Gıda  Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere Ezine yöresine faydalı olmasını dileriz.