Koşabiliyorken Koş

.

İlçe Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla "Koşabiliyorken Koş" Projesi kapsamında Meslek Yüksekokulumuzda düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri törenle verildi. Törene İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Soner ŞAHİN, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Giray ÖĞE, okulumuz Bocce Antrenörü Cuma HARUNOĞLU ile akademik ve idari personelimiz katıldı. Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ÖĞE, katkılarından ve desteklerinden ötürü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner ŞAHİN'e ve okulumuz Bocce Antrenörü Cuma HARUNOĞLU'na teşekkür etti.  İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şahin, bu tür spor etkinliklerinin gençlerin gelişimine katkısı olduğuna değinerek her türlü sportif faaliyette destek olmaya çalışacaklarını açıkladı. Sonrasında öğrencilere ödülleri verildi.