Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuz Corona Virüse Karşı Dezenfekte Edildi

Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ve Yüksek Öğretim Kurulu Yürütme Kurulu kararları doğrultusunda öğrencilerin, üniversite faaliyetleriyle ilgili olmak üzere eğitim öğretim faaliyetlerine 3 hafta ara verilmiş olup, bunun dışındaki akademik değişim programları, sosyal faaliyetler, kültürel geziler, sportif faaliyetleri, müsabaka vb önceden planlanmış olanlar dahil tüm üniversitenin bilgisi ve iznine tabi yurtdışı çıkışları ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmişti.

Küresel bir salgına yol açan Corona virüs konusunda öğrencilerin ve personelin bilgilenmesi amacıyla birçok farkındalık ve bilgilendirme görüşmeleri gerçekleştirilmiştir. 

Bölüm Başkanlarıyla özel gündemli bir toplantı gerçekleştirilerek alınacak tedbirlere ilişkin görüş alışverişinde bulunularak fikir birliğine varılmıştır. Bu kapsamda bölüm başkanlarınca, izin verilen öğrencilerimizin büyük bölümünün memleketlerine sağlıklı bir biçimde ulaştığı bildirildi.

Ayrıca Ezine Belediyesi ekiplerince Meslek Yüksekokulumuz Corona virüse (Covid-19) karşı önlem amaçlı dezenfekte edildi. Okulumuz içerisinde yer alan derslikler, laboratuvarlar, çalışma ofisleri, kütüphane, yemekhane, konferans salonu, sportif alanlar ve tuvaletlerde dezenfekte işlemi özenle yapıldı. Belediyemize katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz.