Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Üyesinin Çay Özü ve Bor'dan Ürettiği Doğal Dezenfektan Ulusal Basında

ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Nükhet Zorba'nın araştırma danışmanlığında gerçekleştirilen çalışma kapsamında Ezine Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İpek'in özellikle gıda işletmelerinin kullanımına yönelik çay özü ve bor'dan üretmiş olduğu doğal dezenfektan ulusal basında yer aldı.

Çalışmalarının tamamen doğal dezenfektan solüsyonu hazırlamak üzerine kurulduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İpek'i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Haberin tam metnine ulaşmak için tıklayınız.