Mezuniyet Onur Töreni

.

Ezine Meslek Yüksekokulunda 2018-2019 Akademik Yılı Okul Birincisi, İkincisi ve Üçüncüsü olan öğrenciler için tören düzenledi. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Dinçay KÖKSAL ve Fakülte Sekreteri Şenol CİHAN'ın da katıldığı törende Ezine Meslek Yüksekokulu müdürü Doç.Dr. R.Cüneyt ERENOĞLU, tüm akademik ve idari personeli yer aldı. Törende konuşan ERENOĞLU, tüm öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla kutlarken dereceye giren öğrencileri ayrıca tebrik etti. Bundan sonraki hayatlarında daha da başarılı olmalarını diledi. Sonrasında okul üçüncüsü Çiğden CAN, ikincisi Reyhan ÖZCAN ve birincisi Asrın Berşan ORTA'ya teşekkür belgeleri ve ödülleri takdim edildi. Okul Birincisi Asrın Berşan ORTA'nın mezuniyet kütüğüne isminin yazılı olduğu plakayı çakmasıyla tören sona erdi.