Müdür Ekici'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

.

30 Ağustos 1922’de,  milli kurtuluş mücadelemizin zaferle sonuçlandığı “Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşı”nın 101. yıl dönümünü milletçe kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan büyük zafer ile Türk milleti, hiçbir şekilde bağımsızlığından ve milli birliğinden taviz vermeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

30 Ağustos Zaferi ile milli hâkimiyeti güçlendirmiş;  birlik ve beraberlik içinde Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri atılmıştır. Zafer Bayramı’nın bizi geçmişin şanlı tarih sayfalarından dersler çıkararak geleceğin yeni ve güçlü Türkiye’sine ulaştıracak inancı pekiştirmesini diliyoruz. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bağımsızlık ve vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi  şükran ve saygıyla anıyoruz.

Dr. Öğr. Üyesi Mustafa EKİCİ
Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü