Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu

Müdür Erenoğlu'ndan Mezuniyet Tebriği

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Akademik Yılı Mezunlarına,

 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu Önlisans Programlarından mezun oldunuz. Bu vesileyle her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyor,  sizleri yetiştiren ailelerinize şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Değerli Genç Mezunlar,

Devam ettirdiğiniz iki yıllık eğitim hayatınızın zorlu bir sürecini daha başarıyla tamamladınız. Arkanıza dönüp baktığınızda hepiniz bu süreçte zorlu bir eğitimden geçtiğinizi göreceksiniz. Bugün her biriniz artık kendiniz ve ailelerinizin yanı sıra, ülkenize ve dünyaya karşı da sorumlu gençlersiniz. İnanıyoruz ki, yapacağınız işlerde size verdiğimiz çağdaş ve en üst düzey bilgilerle, kısa zamanda kariyer basamaklarını hızla tırmanacak ve önemli başarılar elde edeceksiniz. Sizler; başarıdan başarıya koşarken Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni daha da yüceltecek ve bizleri onurlandıracaksınız.

 

Değerli Veliler,

Dünyaya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz, büyük emeklerle, özenle yetiştirdiğiniz göz bebekleriniz evlatlarınızı hizmet etme mücadelesine uğurlamanın vakti geldi. Artık onlarla iftihar edebilirsiniz. Biliyoruz ki bundan sonra onların yaptıklarını onurla izleyeceksiniz. Bugün Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak bu mutluluğu yaşarken arkasındaki en büyük destekçiler siz değerli velilerimizsiniz. Evlatlarınız sizlerden aldıkları güç ile azim ve kararlılıkla çalışıp bu dereceye eriştiler. Bunun için herkesin huzurunda tüm gençlerimiz adına hepinize teşekkürü bir borç biliyorum.

 

Değerli Öğretim Elemanlarımız,

Bu şeref tablosunun en büyük mimarları sizlersiniz. Üniversitemize geldikleri günden beri cevher gibi işlediğiniz sevgili öğrencilerimizi; iş yaşamlarında ve sosyal yaşamlarında çeşitli başarılara imza atacak bireyler olarak yetiştirerek bugüne getirdiniz. Onlara sadece mesleklerinde yetkin hâle gelecekleri bilgileri öğretmekle kalmadınız, aynı zamanda bir birey olarak sorumluluklarını, bir ekibin parçası olarak paylaşmayı ve dayanışmayı, bir üniversite mezunu olarak topluma karşı görev ve sorumluluklarını öğrettiniz. Genç Mezunlarımızın bundan sonraki zaman içinde yapacakları başarılı çalışmalar sizleri de onurlandıracaktır. Çabalarınız için gençlerimiz ve velileri adına hepinize şükranlarımı sunuyorum.

 

Değerli Gençler,

Korona virüs hastalığı 2019 (COVID-19) pandemisi döneminde uzaktan öğretimde ulusal ölçekte büyük başarı sağlayan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin bir mezunu olmak bir ayrıcalıktır. Bundan sonraki yolunuzu sadece aklın, vicdanın ve bilimin ışığı aydınlatsın. Unutmayın ki, dürüst, çalışkan ve üretken insan bir değerdir ve ancak değer oluşturduğunuzda başarı sizi takip eder. Ayrıca şunu da unutmayınız, sizler sadece kendiniz ve aileniz için değil, ülkeniz ve insanlık için de başarılı olmak zorundasınız.

 

Son söz olarak sizlerden tek isteğim:

Sizleri; bugünlere kadar her türlü fedakârlığı göğüsleyerek yetiştiren ailenizi, ülkenizi ve üniversitenizi unutmamanızı talep ediyor, bundan sonraki hayatınızda hepinize üstün başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun…

 

Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU

Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü