Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu

Onur Ege’nin Hayalini Ezine MYO Gerçekleştiriyor

.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Hicran Özlem ILGIN ve öğrencileri koordinatörlüğünde, beyin kanseri ile mücadele eden Ezine Uluköylü Minik Onur Ege'ye tek isteği olan "oda" için Ezine Kaymakamlık makamının izniyle kampanya başlattı. 22 Haziran 2019 tarihinde başlatılan kampanyada sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen tanıtım çalışmaları ile Onur Ege’nin hayali olan odanın yapımı için gerekli olan 30 bin TL çok kısa süre içinde toplandı.

Kampanya kapsamında sosyal medya üzerinden kampanyayı tanıtan çalışmalar gerçekleştiren öğrenciler ve destekçileri büyük bir özveriyle çalışmayı gerçekleştirdi ve Türkiye'nin dört bir yanından destek aldılar. Resmî hesapta toplanan miktar Ezine Kaymakamlığı'nın desteği ile Onur Ege'ye hayalindeki odanın yapılması için kullanılacak ve tedavi süresinde steril bir ortamda yaşaması için çaba sarf edilmesi planlanmaktadır.

Kampanyanın başarıyla sonuçlanmasında emeği geçen Ezine Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencileri Onur Ege'nin büyük destekçileri olarak süreç boyunca yanında olacaklarını ifade etmişlerdir. 

Çanakkale basınında da yer alan kampanyada çalışan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, destekçilerimize teşekkür ediyoruz.