Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu

PatentMeet - Üniversite Patentleri Demo Günü Etkinliğinde Ezine Meslek Yüksekokulu Başarısı

Erdem Kaya Patent, Gün + Partners ve Atabay İlaç sponsorluğunda Patent Effect tarafından düzenlenen "PatentMeet - Üniversite Patentleri Demo Günü" etkinliğinde 108 başvuru arasından seçilen ticarileşme potansiyeli yüksek 10 tane Üniversite patentinden birisi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi oldu.

Ezine Meslek Yüksekokulu öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İPEK'in de patent sahiplerinden biri olduğu NATURDISINFECT isimli Doğal Dezenfektanın; Erdem Kaya Patent, Gün + Partners ve Atabay İlaç sponsorluğunda Patent Effect tarafından düzenlenen "PatentMeet - Üniversite Patentleri Demo Günü" etkinliğinde tanıtımı yapılacaktır.

Seçilen patentin, 3 Temmuz Cuma günü 14.00'te Patent Effect Youtube Kanalından Canlı yayınlanacak olan Demo Gününde sunumu yapılacaktır. Patentli teknolojinin detaylarını öğrenmek için demo günü etkinliğine ücretsiz kayıt olabilir ve sunumu izleyebilirsiniz.

Ürünle ilgili ayrıntılı bilgiye NATURDISINFECT - Doğal Dezenfektan (Çanakkale 18 Mart Üni.) - bit.ly/patentmeet-canakkale-patent linkinden ulaşılabilir.

Çalışmalarından dolayı Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İPEK'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.