Proje Ekibinden Ezine Kaymakamlığına Ziyaret

Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Nurcan Berber ve Öğr. Gör. Giray Öğe ile Gıda Bölümü öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Dilvin İpek ve Öğr. Gör. Çisem Öğe, Ezine Kaymakamı Ali İkram Tuna’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü yürütücülüğünde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ezine Meslek Yüksekokulu ortaklığında, İŞKUR İl Müdürlüğü iştirakçiliği ile Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından desteklenen Ezine Yöresinde Süt ve Süt Ürünleri Alanında İş Gücü Niteliğinin Arttırılması Projesi kapsamında oluşturulacak labrotuvar çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Personeli Çağrı Oğuzhan ve İbrahim Kaya'nın da hazır bulunduğu toplantıda ayrıca proje çalışmaları ve bu kapsamda Hollanda’da alınan eğitim hakkında bilgilendirme yapıldı.