Rektörümüz Prof.Dr. Yücel ACER Ezine Meslek Yüksekokulu'nu Ziyaret Etti.

.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Yücel ACER, Ezine Meslek Yüksekokulu'nu ve GMKA Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Duyusal Analiz Laboratuvarını ziyaret etti. Okul Müdürü Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU ve Gıda İşleme Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Nurcan BERBER ve Öğr. Gör. Çisem ÖĞE laboratuvar hakkında bilgi verdiler. Rektör ACER'e, yeni kurulan laboratuvarda sektörle birlikte firmaya özgü ürünler olan süt reçeli, acı biber reçeli ve özel ceviz katkılı peynir helvasının duyusal analiz testi gerçekleştirildi. Ayrıca ziyaret sırasında Akit Gazetesi Yapımcı Muhabiri Sadettin SARIKAYA, Rektör Prof. Dr. Yücel ACER ile Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulumuzun gelişimine ilişkin bir röportaj gerçekleştirdi. Meslek Yüksekokulumuzun yeni tamamlanan öğrenci otoparkında ve spor alanlarında incelemelerde bulunan Rektör ACER okulumuz akademik personeliyle bir araya geldi.