Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Öğrencileri Yaptıkları Aktivitelere Bir Yenisini Daha Ekledi

.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü öğrencileri sosyal sorumluluk projeleri ile göz dolduruyor.

Türkiye'nin önde gelen yardım kampanyası platformlarından biri olan www.kardesokullar.com aracılığı ile Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Katırkuyu İlköğretim Okulu ile kardeş okul programı başlatan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü öğrencileri, minik kardeşlerinin okul ihtiyaçlarına katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadı. Okul öğretmeni ile karşılıklı iletişim kurarak; talep doğrultusunda minik öğrencilerin kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarını gidermek üzere yola çıkan öğrencilerimiz, anlamlı bir sosyal sorumluluk faaliyetinin altına imza attılar.

İlçe merkezine 30km uzaklıkta olan ve köy araçları ile ulaşımın sağlandığı Katırkuyu İlköğretim Okulu’nda bulunan 86 kardeşleri için kendi imkanları ile kitap ve kırtasiye malzemesi toplayan bölümümüz öğrencileri, her bir öğrenci için hazırladıkları armağan paketleri ile üniversite eğitiminin yalnızca teorik ve pratik altyapıdan ibaret olmadığını da ispat etmiş oldular

Sosyal sorumluluk projelerine mutlulukla devam edeceklerini kaydeden öğrencilerimizi bu anlamlı aktiviteri için tebrik ederiz.