Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu

TROYA ROTASINDAN ÖĞRETMENLERE ŞARKILAR

Çanakkale Barış Korosu 23 Kasım Cuma günü Ezine Meslek Yüksekokulu Yahya Çavuş Konferans Salonunda 75. Yıl Orta Okulu'nun düzenlediği Öğretmenler Günü Özel Konserinde öğretmenlerimize ve Ezinelilere unutamayacakları bir gece yaşattılar.

Çanakkale Barış Korosu  Çanakkale  Onsekiz Mart Üniversitesi  Müzik Bölümü Öğretim Görevlisi Mete GÖKÇE  şefliğinde öğretmenlerimize ve Ezinelilere konser verdi.  Aralarında esnaf, akademisyen, öğretmen, kasap, anneanne ve babaannelerin de yer aldığı yaklaşık 60 kişilik koro özellikle çocuk şarkıları söyleyerek  dinleyenlere keyifli  dakikalar yaşattılar. Ezine MYO Yahya Çavuş Konferans Salonunda  verilen konsere zaman zaman davetliler de eşlik etti.

İlçe Kaymakamı Sayın Ali İkram TUNA, Belediye Başkanı Sayın Haluk BABAOĞLU,  Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. R.Cüneyt ERENOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Orhan AKMAN, öğretmen ve Ezinelilerin katıldığı konserin sunuculuğunu Sibel   SAÇAL  üstlendi. Karşılama komitesinde yer alan Troya temalı kostümleriyle öğrenciler  davetlilerin ilgisini topladı. 

Konser sonrasında  İlçe kaymakamı Ali İkram TUNA ve belediye başkanı HAluk BABAOĞLU, Koro Şefi Mete GÖKÇE’ye çiçek takdim ettiler. Koro Şefi Mete GÖKÇE  de kaymakam ve belediye başkanına koronun formasını hediye etti.