Üniversitemiz Yöneticilerinden Yüksekokulumuza Ziyaret

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Abdullah KELKİT, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Doç.Dr. Ali KARABAYIR ve Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Lütfi ATAY, Yüksekokulumuz Müdür Vekili Yrd.Doç.Dr. Mehtap ÖZDEN'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ÇOMÜ yerleşkelerinde peyzaj uygulamaları ve mekânsal gelişmelerden sorumlu Rektör Danışmanı Prof.Dr. Abdullah KELKİT, Yüksekokulumuzda yapılacak olan peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi. Ezine Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd.Doç.Dr. Mehtap ÖZDEN ile konu hakkında bilgi alışverişinde bulunan Rektör Danışmanı Prof.Dr. Abdullah KELKİT Ezine Meslek Yüksekokulunun daha güzel bir görünüme kavuşması adına yapılması planlanan projeler konusunda her türlü desteğin verileceğini kaydetti.

116-jqmf-r1.jpg

116-jqmf-r2.jpg