Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu

Yüksekokulumuz 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

Yüksekokulumuz 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet Töreni Ezine Yahya Çavuş Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah KELKİT, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Eğitim Bilimleri Enstitü Müdürü Doç. Dr. Salih Zeki GENÇ, Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Aysun YAVUZ, Ayvacık MYO Müdürü Doç. Dr. Selçuk İPEK, Bayramiç MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazan ARİFOĞLU, Çan MYO Müdürü Doç. Dr. Muhammet ERAT, Çanakkale Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Ali KARABAYIR, Çanakkale Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver YOLCU, Gelibolu Piri Reis MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail ELAGÖZ, Lapseki MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Engin GÜR, Yenice MYO Müdürü Öğr. Gör. Coşkun YANAR, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Özgür ÖZAY,  Rektörlük Atatürk İlke ve İnkılâp Tarihi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat KARATAŞ, Rektörlük Türk Dili Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ferudun Hakan ÖZKAN, Eğitim Fakültesi Senato Üyesi Doç.  Dr. Çavuş ŞAHİN, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Serkan TİMUR ve Yrd. Doç. Dr. Muzaffer ÖZDEMİR, Gelibolu Piri Reis MYO Otel, Lokanta İkram Hizmetleri Programları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mesut BOZKURT, Bayramiç MYO Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖĞÜTÇÜ ve Öğr. Gör. Selçuk BİRER, Rektörlük Türk Dili Bölüm Başkan Yardımcısı Okutman Niyazi SEZEN, İktisadi ve İdari İşletmeler Müdürü Hıdır BAŞAR, Akademik personelimiz, Öğrencilerimiz ve Velileri katıldı.

Törende konuşan Yüksekokul müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Mehtap ÖZDEN ''Değerli veliler, Dünyaya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz, özenle ve zorluklarla zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğiniz göz bebekleriniz evlatlarınızı yaşam mücadelesinin içine, başarılı olacaklarını umut ederek uğurlamanın vakti geldi. Evlatlarınız öğrencilikleri boyunca etkinliklere katıldılar. Ortaya koydukları her işte, dayanışma ile yürüttükleri çalışmalarıyla gerek sizin gerekse hocalarının emeklerinin boşa gitmediğini hepimize ispatladılar. Sevgili öğrenciler, bugün sizin için çok farklı bir anlam taşıyor. Yaşamınızın bir dönemini kapatıyor ve ondan aldığınız güçle bir başka dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. Yaşamdan, zorluklardan ve çok çalışmaktan korkmayın. Ailelerinizin sevgisi, ilgisi ve desteğiyle yetişen bireyler olarak bugün buradasınız. Hocalarınız sizi ülkemiz koşullarına göre oldukça iyi olanaklar içinde çeşitli bilgilerle donattı. Dürüst, ahlaklı, kendini bilen, kendine inanan ve güvenen bireyler olarak sizin için, yakınlarınız için, ülkeniz için yapabileceğiniz çok şeyler olduğunu biliyorsunuz. Ömrünüzün bu yeni aşamasında okul yılları bir tatlı anı olarak kalırken asıl zorlu ve bütünlemesi olmayan hayat sınavında sizlere başarılar diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Sevgiyle kalın'' sözleriyle konuşmasını tamamladı. Öğrencilerimize diploma ve hediye takdiminin ardından öğrencilerin kep atmaları ve misafirlere pilav ikramının yapılmasıyla tören sona erdi.

173-lqys-r1.jpg 

173-lqys-r2.jpg173-lqys-r3.jpg173-lqys-r4.jpg173-lqys-r5.jpg173-lqys-r6.jpg173-lqys-r7.jpg173-lqys-r8.jpg173-lqys-r9.jpg173-lqys-r10.jpg173-lqys-r11.jpg173-lqys-r12.jpg173-lqys-r13.jpg173-lqys-r14.jpg173-lqys-r15.jpg