Yüksekokulumuzda " Çanakkale Zaferi" konulu konferans düzenlendi
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 101. Yıldönümü  etkinleri kapsamında Yüksekokulumuz Yahya Çavuş Konferans Salonunda, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi  Yrd.Doç.Dr. Ahmet ESENKAYA tarafından" Çanakkale Zaferi" konulu konferans verildi.
Konferansa Yüksekokul Müdürümüz Yrd.Doç.Dr. Mehtap ÖZDEN, ÇÖMÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri Doç.Dr. Çavuş ŞAHİN, Doç.Dr. Serkan TİMUR,  Yrd.Doç.Dr. Haydar DURUKAN, Yrd.Doç.Dr. Muzaffer ÖZDEMİR, Yüksekokulumuz akademik ve idari kadrosu ile öğrencilerimiz katıldı.

Yrd.Doç.Dr. Ahmet ESENKAYA  tarafından konferansta Çanakkale Zaferinin başlangıcı, devamında gelişen olaylar ve muhteşem zaferin öyküsü örneklerle öğrencilerimize aktarıldı.

Yüksekokulumuz Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mehtap ÖZDEN ve Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç.Dr. Çavuş ŞAHİN tarafından Yrd.Doç.Dr. Ahmet ESENKAYA'ya  hediyeleri takdim edilmesinin ardından konferans sona erdi. ?
156-nxak-r1.jpg
156-nxak-r2.jpg