Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu

2020-2021 AKADEMİK YILI YABANCI DİL-I MUAFİYET SINAVI İŞLEYİŞİNE YÖNELİK BİLGİLENDİRME

2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Zorunlu Yabancı Dil I (GÜZ)  VE II (BAHAR) Sınavı Muafiyet sınavı 14 Ekim 2020 tarihinde online olarak uygulanacaktır.

Dersine girdiğiniz Öğretim Elemanının Microsoft Teams üzerinden  açmış olduğu ortak Sınav ekibine vereceği kod ile katılmanız gerekmektedir.

Çanakkale  ilçelerdeki okulların sınav saati :14.00 (Bayramiç MYO – Ezine MYO)

EA İlçe Sınav Ekibi: 21ibdjf

Online muafiyet sınavına hem Bilgisayar hem Cep telefonlarından katılmak  mümkün olacaktır.

Sınırlı interneti olanlar Teams üzerinden ortak sınav ekibindeki  toplantıya katılmadan (fazla internet verisi kullanmadan) yine Teams üzerinden sadece sağ üst köşedeki sınav linkini tıklayarak sınava katılabileceklerdir.

Sınava bilgisayardan katılacaklar için sınav gününden bir gün önce (13.10.2020 Salı) oluşturulan ortak sınav ekibinde sınav formunuzun sağ üst köşesindeki sekmeler kısmında  “Doldur/Vize Sınavı” Formunun bulunup bulunmadığını kontrol ediniz. Yoksa dersin sorumlusu Öğretim Görevlisine danışınız.

Sınava telefondan katılacaklar sınav gününden bir gün önce (13.10.2020 Salı) oluşturulan ortak online sınav ekibinde GENEL/GENERAL e tıklayarak ardından sağ üst köşede bulunan DİĞER/MORE  butonuna basıp  “Doldur/Vize Sınavı (Fill/Vize Sınavı)” Formunun bulunup bulunmadığını kontrol ediniz. Yoksa dersin sorumlusu Öğretim Görevlisine danışınız.

Çanakkale ilçelerdeki okulların sınavı ise tam olarak 14.00 te başlayıp 15.00 de bitecektir.

Online Sınav linkine bu saatlerden daha önce basarsanız açılmayacaktır. Sistemden çıkıp tam saatinde tekrar girmeniz gerekmektedir.

ÇOK ÖNEMLİ: Cevapların sınav bitiş saatinden önce Sınavın sonunda bulunan “GÖNDER” butonuna basarak gönderilmesi gerekmektedir!

AKSİ TAKDİRDE SİSTEM OTOMATİK OLARAK KAPANACAK VE CEVAPLARINIZ DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

 

Aşağıdaki yönerge adımlarını takip ediniz...

Ekler

Muafiyet Sınavı.pdf