2020-2021 Öğretim Yılı KYK Burs Kontenjanları

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nce 5102 Sayılı Kanun gereği verilecek burs için, 2020-2021 Öğretim Yılında Üniversitemiz öğrencilerine tahsis edilen burs kontenjanından Meslek Yüksekokulumuz için 3 (üç) kontenjan ayrılmıştır.

Burs başvuruları değerlendirilmek üzere burs talebinde bulunan öğrencilerin Burs Kredi Yönetmeliğinin 9. maddesindeki Burs Verilmeyecek Öğrencilerile ilgili hususlara dikkat edilerek ekte gönder lan formu eksiksiz olarak doldurmaları gerekmektedir. Formda eksik ya da hatalı bilgi olması durumunda başvuru sistemine girişi yapılamamaktadır.

Aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunun ilgili duyuruya göre eksiksiz olarak doldurularak e-posta, kargo vb. yöntemler ile teslim edilmesi gerekmektedir. Son teslim tarihi 11.11.2020 öğlen 13.00'a kadar olup belirlenen tarihten sonra gelen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Burs Başvuru Formu.pdf
Burs Duyurusu.pdf