Önlisans Öğrencilerine Yönelik Ücretsiz, Online ve Sertifikalı Ingilizce Eğitim Fırsatı

Esas Holding’in sosyal yatırım birimi Esas Sosyal, Holding’in değerlerini merhum Şevket Sabancı ve ailesinin topluma geri verme vizyonu ile birleştirerek yürüttüğü sürdürülebilir ve ölçülebilir sosyal yatırımlar ile ülke kalkınmasına katkı sağlıyor. 2015 yılında faaliyete geçen ve “gençlik ve istihdam” konusuna odaklanan Esas Sosyal, gençlerin karşılaştığı fırsat eşitsizliklerine karşı çözüm modeli olarak Şevket Sabancı Vizyonuyla İlk Fırsat, Hayırlı Sabancı Desteğiyle İngilizce Fırsatım ve Mezunlar Programı olmak üzere üç program yürütüyor. Program kapsamında gençlerin, 12 ay süresince 3 kur online canlı sınıflarda İngilizce eğitimi alarak en az orta seviyede yabancı dil bilgisi ile mezun olmaları hedefleniyor. Hayırlı Sabancı Desteğiyle İngilizce Fırsatım Programı katılımcılarının dil eğitimi Berlitz Dil Okulları tarafından veriliyor. Program sonunda Berlitz’den de uluslararası geçerliliği olan dil yeterlilik sertifikası alınıyor.

Programa katılmak isteyen gençler 25 Aralık’a kadar www.ingilizcefirsatim.org linki üzerinden başvuru yapabilir.