Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

“1 Kitap 1 Bilet” Konser Etkinliğinde Toplanan Kitaplar Celalettin Topçu Anadolu Lisesine Teslim Edildi.

Ezine Meslek Yüksekokulu gönüllü öğrencileri ve Eğitim fakültesi Coğrafya Öğretmenliği bölümü öğrencileriyle koordineli olarak sosyal sorumluluk çalışmaları devam ediyor.

Eğitim fakültesi Coğrafya öğretmenliği bölümünde Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında geçtiğimiz aylarda köy okullarındaki kütüphanelere destek vermek amacıyla düzenlenen “1 Kitap 1 Bilet” konser etkinliğinde toplanan kitaplar 20.05.2022 tarihinde Ezine Celalettin Topçu Anadolu Lisesi kütüphanesine teslim edildi. Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Ezine İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan AKMAN, Ezine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim KIR ve Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği’nden Doç. Dr. Oya ERENOĞLU’nun katıldığı etkinlikte öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi.

Ziyaretimiz sırasında misafirperverlikleri için okul yönetimine ve ulaşım konusunda bizleri her zaman destekleyen Ezine Belediye Başkanı Sayın Güray YÜKSEL’e ve ekibine teşekkür ederiz.