Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri Ödül Töreni Gerçekleştirildi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında hafta başında Meslek Yüksekokulumuzda düzenlenen futbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında müsabakalarının ödül ve kupa töreni Ezine Stadyumunda gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde yapılmıştır. Ezine protokolü ile Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu'nun katıldığı  törende branşlarında dereceye giren öğrencilerimize kupa ve madalyaları Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, 3. Jandarma Eğitim Tabur Komutanı Jandarma Binbaşı Evren Hızlı ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Gürkan Irak tarafından takdim edilmiştir. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Dr. Haşim Katra ve desteklerinden dolayı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Soner Şahin'e teşekkür ediyoruz.